Wilco
bouwt
verder

met Rensing Bouw

 

Jij ook?

"Voor mij is het belangrijk dat onze werknemers plezier in het werk hebben."

‘Voor mij is het belangrijk dat onze werknemers plezier in het werk hebben. Wij doen dan ook alles voor een goede werksfeer. Dat begint bij het materieel en gereedschap. Waarmee gewerkt wordt moet gewoon kwalitatief goed zijn, alleen dan kunnen we ook kwaliteit leveren. We hebben een mooi team waarmee we een aantal keren per jaar de behaalde resultaten vieren. Daarnaast hebben we een jaarlijkse sportieve teambuildingdag, superleuk én ontzettend goed voor de relatie onderling.

Onze klanten weten dat ons team bestaat uit vakmensen die weten van aanpakken. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. We leveren vakwerk voor een eerlijke prijs.’

Meer verhalen



Een kijkje achter de bouwhekken

Samenwerken, een goede communicatie en denken in oplossingen, dat is waar Rensing Bouw voor staat. Werk je bij ons, dan werk je klantgericht, innovatief en praktisch. Samen leveren we kwalitatief hoogwaardige projecten op. We werken hard en zorgen voor een resultaat waar de klant blij van wordt en waar wij zelf trots op zijn. Altijd met plezier en met elkaar.
Bouwen doen we samen!

Onze cultuur

Wil jij ook graag verder bouwen met Rensing Bouw?
We horen het graag!

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn bij Rensing Bouw? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


0544 375 430   info@rensingbouw.nl